Grupplektioner online

Måndagar mellan 19-20 har jag en grupp där vi gör en Feldenkraislektion online. Du utvecklas i din egen takt och på dina egna villkor. Köp klippkort! Antingen 5 ggr för 800:- eller 15 ggr för 2000:-
Grupper

Lektioner för en grupp

Om du företräder en grupp av människor (förening, arbetsgrupp, vänner mm) som skulle vilja prova på Feldenkrais online eller live (jag utgår från Skara) så hör av dig till mig via länken så pratar vi ihop oss om tid och upplägg.
Grupper

Prova på lektion

Jag håller regelbundet kostnadsfria prova på lektioner i Feldenkrais för att du ska kunna prova och se om detta spännande utforskandet är något för dig. Mejla mig för information om nästa prova på tillfälle!
gratis

Sagt av personer som går kurs hos mig

Jag sover så mycket bättre efter en lektion och känner mig också lättare och smidigare i kroppen.
Lena Olofsson
Tack för idag! Det var så skönt! Stor skillnad i kroppen nu!
Jennie J
Min kropp vill ha Feldenkrais, även efter uppehåll hittar den lätt tillbaka till den sköna känslan och det händer alltid något skönt i kroppen. Kroppen känner igen tekniken och känner sig trygg. Sara har stor kompetens och är duktig på att förklara.
Lena O
Med Saras hjälp har jag blivit bättre på att lyssna på kroppens signaler och Feldenkraismetoden har gett mig de redskap och utforskande sätt jag behöver för att utveckla min kroppsuppfattning. Jag känner mig så skönt avslappnad efter varje lektion!
Åsa Lindbergh
Första gången hade jag mkt spänningar i nacke/axlar. Efter en liten stund började det knaka och knäppa och spänningarna släppte, med så små rörelser, helt otroligt, lät som hos kiropraktorn! (Vi låg på rygg och lyfte skulderbladen upp lite, lite).
Helen